Γαβρόγλου: Ανεξαρτήτως προσφυγής τα αναδρομικά στους Πανεπιστημιακούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/10/2018 - 15:19 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σχετικά με την καταβολή των οφειλόμενων αναδρομικών στους Πανεπιστημιακούς ο κ. διαβεβαίωσε πως «είναι τεχνικά ζητήματα που επεξεργαζόμαστε με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα τη ρύθμιση» και γνωστοποίησε: «Εκείνο που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι θα πάρουν όλοι , ανεξαρτήτως αν κάποιοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη ή όχι. Κάποιοι είχαν προσφύγει, είχαν δικαιωθεί και κάποιοι δεν είχαν προσφύγει», είπε ο Κ. Γαβρόγλου στον ρ/σ του ΑΠΕ ΜΠΕ

Ερωτηθείς για τον σχεδιασμό αλλαγής της ώρας έναρξης μαθημάτων στα σχολεία στις 9 το πρωί, που προανήγγειλε κατά τη διάρκεια του φετινού αγιασμού και την κριτική που ασκήθηκε από την αντιπολίτευση, ότι δεν προηγήθηκε μελέτη της ανακοίνωσης της πρότασης ο κ. Γαβρόγλου εξήγησε:

«Όταν πας με κάτι εντελώς έτοιμο σου λένε "δεν το συζητήσαμε", όταν πας από το μηδενικό σημείο σου λένε "μα τις μας λες τώρα, φέρε μια πρόταση να τη συζητήσουμε". Προσπαθούμε πάντα και πάμε επεξεργασμένες προτάσεις, όχι στην τελική τους μορφή.

Οι καταρχήν ενδείξεις, συζητήσεις, επιστημονικές απόψεις είναι στην κατεύθυνση που ανακοινώσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε αρκετές λεπτομέρειες. Έχουμε φτιάξει μιαν ομάδα εργασίας, η οποία θα δει αυτά τα θέματα πολύ συστηματικά. Πάντως φαίνεται από παντού να υπάρχει λογική ότι ο οργανισμός των εφήβων ξυπνάει αργότερα από ό,τι των ενηλίκων. θα δώσει μία αναπνοή στην καθημερινότητα, να το συζητήσουμε ψύχραιμα και να δούμε τι είναι το καλύτερο για τα παιδιά και τις οικογένειες».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso