Εκπαιδευτικοί Κέρκυρας: «Ψήφισμα συμπαράστασης στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/10/2020 - 11:11 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ χαιρετίζει τον οργανωμένο αγώνα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου που κινητοποιήθηκαν στις 12/10 με μορφή πάλης την αποχή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική καταστολή και τον αυταρχισμό, διεκδικώντας ασφαλή πρόσβαση στο σχολείο και παλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία.

 ΕΛΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου με συλλογικές διαδικασίες (εισήγηση και απόφαση του 15/μελούς και απόφαση της ΓΣ των μαθητών) απέδειξαν ότι, αντίθετα από την κυβερνητική προπαγάνδα, έχουν την ωριμότητα και τη θέληση και να οργανώσουν τον αγώνα τους και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους με τον τρόπο που το ίδιο το μαθητικό κίνημα κρίνει πρόσφορο.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία, για το δικαίωμα στην Υγεία μαθητών – γονιών –εκπαιδευτικών, ενάντια στην κρατική καταστολή και τη βία.

 

Όλοι στο συλλαλητήριο της ΕΛΜΕΖ και των σωματείων ΔΤ και ΙΤ την Τρίτη 13/10 και ώρα 19.30 στο παλιό Εργατικό Κέντρο

Μαζική συμμετοχή στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Πέμπτη 15/10 και την στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11 πμ στην Περιφέρεια (πρώην Νομαρχία)  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: