Εκλογές αιρετών: Να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των εκπαιδευτικών στο Myschool

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/10/2020 - 18:35 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Oι διευθυντές των σχολείων θα πρέπει να προβούν στην ενημέρωση-επιβεβαίωση των στοιχείων των εκπαιδευτικών εν όψει της διενέργειας των εκλογών . Δείτε την εγκύκλιο:

Εν όψει της προγραμματιζόμενης διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.)μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 22 του Ν. 4728/2020 (186 Α ́), παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την ενημέρωση-επιβεβαίωση των στοιχείων των εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών), που είστε αρμόδιοι να τηρείτε στo ηλ. σύστημα MySchool.

Συγκεκριμένα, πρέπει να επιβεβαιωθούν-ενημερωθούν τα πεδία του Ονοματεπώνυμου, του Πατρώνυμου, του Μητρώνυμου καθώς και αυτό της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), τα οποία αποτελούν όλααπαραίτητα στοιχεία της εκλογικής διαδικασίας.Είναι αυτονόητο, ότι σε περίπτωση αναντιστοιχίας, θα πρέπει να διορθωθούν και τα στοιχεία που αφορούντις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στις οποίες υπάγονται οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και μη.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: