ΔΑΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Εκπαιδευτικοί ή πολιτικοί “φαντάσματα“; – Ένα σχόλιο δικό μας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/01/2017 - 09:42 | Author: Newsroom Ipaidia
Η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας, καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη ανακοίνωση του τομέα Παιδείας της Ν.Δ., με την οποία στοχοποιούνται οι εκπαιδευτικοί, με γενικεύσεις και ατεκμηρίωτες αναφορές περί “εκπαιδευτικών – φαντασμάτων” κι άλλων ανυπόστατων κατηγοριών.

Στον κλάδο των εκπαιδευτικών υπάρχουν μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με θεσμοθετημένο ωράριο εργασίας, ελεγχόμενο ανά πάσα στιγμή από τη διοίκηση και το πληροφοριακό σύστημα my school.

Απαιτούμε οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας να απαντήσουν με στοιχεία, αν ανακαλύφθηκε και ο κλάδος των “εκπαιδευτικών – φαντασμάτων”. Άραγε, οι αρμόδιοι βουλευτές για τον τομέα και οι σύμβουλοί τους έχουν γνώση της πραγματικής κατάστασης στην Παιδεία;

Η Δ.Α.Κ.Ε. πάντα πιστή στις αρχές του αδέσμευτου και ανεξάρτητου συνδικαλισμού, θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης του κλάδου μας, από όπου αυτή κι αν προέρχεται.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ 10-1-2017

—————————————————

Σχόλιο διαχειριστή του ιστολογίου:Από τεμπέληδες που μας αποκαλούσε ο Πάγκαλος, παρκαρισμένους ο Φίλης τώρα γίναμε και φαντάσματα.


Την επόμενη φορά κυρία Κεραμέως να είστε υποψήφια βουλευτής με σταυρό προτίμησης.

Έτσι, θα διαπιστώσετε… πώς "μαυρίζουν" τα φαντάσματα. Κάτι ξέρει ο κύριος Αρβανιτόπουλος.
Loading...


  • europalso

    ideascentral