Ανακαίνιση του ειδικού σχολείου Ιλίου από το υπ. Εθνικής Άμυνας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/04/2019 - 17:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2019 το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου, όπου με τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διά του Γενικού Επιτελείου Στρατού πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης – ανακατασκευής των υποδομών των κτηρίων που φιλοξενούν το Σχολείο.

Οι εργασίες, που εκτελούνται από κλιμάκιο του Μηχανικού, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Η αρχή έγινε από τους χώρους υγιεινής, ενώ η δεύτερη και τρίτη φάση περιλαμβάνει τους ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Σχολείου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο ΑΝΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου και συνομίλησε με μαθητές. Τόνισε ότι η παρουσία του ίδιου και του Αρχηγού ΓΕΣ έχει συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς δείχνει μια άλλη διάσταση της κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού Στρατού. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πρόσθεσε, συνδράμουν, όχι μόνο όταν υπάρχουν έκτακτες ανάγκες, όπως οι φυσικές καταστροφές, αλλά και όταν τις καλούν να έχουν τη δική τους συμβολή με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν, εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso