8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/08/2013 - 10:00 | Author: Newsroom Ipaidia

IPAIDEIA.GR

( γράφει ο Α.Φάρος )

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

1.Να μην ξεχάσω να μην πάω σχολείο την 1η Σεπτέμβρη γιατί με απέλυσαν.

2.Να μην ξεχάσω να ενημερώσω τους πρώην μαθητές, μαθήτριες μου και τους γονείς τους, ότι δεν μπορούν να πάνε στις ειδικότητες του Τομέα Υγείας που επιθυμούν, γιατί «κάποιοι» συμβούλευσαν στρεβλά τον Υπουργό ότι αυτές οι ειδικότητες δεν έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας και απλά καταργήθηκαν.

3.Να μην ξεχάσω να ενημερώσω του μετεξεταστέους ότι δεν υπάρχουν καθηγητές στα σχολεία για να τους εξετάσουν στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου, αφού απολύθηκαν όλοι και καταργήθηκαν και οι θέσεις για να μην τυχόν σκεφτεί κάποιος να ξαναφέρει τους ανεπιθύμητους πίσω.

4.Να μην ξεχάσω να ενημερώσω του μαθητές, μαθήτριες της Γ Τάξης των Ημερησίων ΕΠΑΛ καθώς και της Δ Τάξης των Εσπερινών ΕΠΑΛ (βλέπεις ήμουν και Υπεύθυνος Τομέα τρομάρα μου) του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας ότι φέτος δεν θα έχουν τους καθηγητές τους για να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ( αλήθεια ποιοι θα βγάλουν θέματα και θα διορθώσουν γραπτά και με ποια εμπειρία ; ).

5.Να μην ξεχάσω να ενημερώσω σε όσους οφείλω χρήματα ότι δεν μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου γιατί ο μισθός μου μειώθηκε κατά 25% για 8 μήνες και μετά προβλέπεται 100% μείωση.

6.Να μην ξεχάσω να ενημερώσω τους απολυμένους συναδέλφους μου, ότι κάνοντας αιτήσεις για ωρομίσθιοι, επιβραβεύουν αυτούς που σκέφτηκαν «απόλυσε τους και μετά πάρτους ωρομίσθιους» με 3,60(τρεις και εξήντα) στην κυριολεξία.

7.Να μην ξεχάσω να δηλώσω, σαν μέλος του Προεδρείου του Δ.Σ. τουΠανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νοσηλευτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σαν απλός πρώην συνάδελφος ότι συμφωνώ απόλυτα με τους Τομείς και τις Ειδικότητες που εντάχθηκαν στο Νέο Τεχνολογικό Λύκειο. Περιμένω να δηλώσουν την αδικία του αποκλεισμού του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας από το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο οι Επιστημονικοί Σύλλογοι και Ενώσεις των «σωσμένων» Ειδικοτήτων.

8.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

«Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αἰσθάνονται, ζυγὸν δουλείας ἂς ἔχωσι· θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην ἡ ἐλευθερία»

ΦΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ «καθηγητής ΠΕ18.10» και ας μην αρέσει σε κάποιους.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso