Αγόρι στις Φιλιππίνες εξασφάλισε υποτροφία όταν η φωτογραφία που τον δείχνει να μελετά στην άκρη του δρόμου έγινε viral και ευαισθητοποίησε το κοινό. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, άρχισαν να συγκεντρώνουν χρήματα.
Ένα άστεγο αγόρι από τις Φιλιππίνες “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τα μαθήματά του στην άκρη του δρόμου, κάτω από το φως των καταστημάτων. Η φωτογραφία χρειάστηκε μόλις λίγες ώρες για να γίνει viral και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, που προχώρησε σε συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να δώσει στον 9χρονο Daniel Cabrera την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του να σπουδάσει πραγματικότητα.
Ο Daniel ζει με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του, και που παρόλο που η μητέρα του κάνει δυο δουλειές αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στο δρόμο, με τον μικρό να έχει βάλει στόχο της ζωής του να γίνει αστυνομικός.
Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Cabrera, ζει στην αποθήκη του καταστήματος , που εργάζεται η μητέρα και κερδίζει μόλις 1.77 δολάρια την μέρα.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια φοιτήτρια, που την ανέβασε στο Facebook, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του κόσμου. Χάρη σε αυτή την κίνηση η οικογένεια έχει εξασφαλίσει ένα μέρος για να ζει, μετά από τη βοήθεια της Εκκλησίας της πόλης Cebu των Φιλιππίνων και των ιδρυμάτων που δραστηριοποιήθηκαν μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού.