Γιαγια ξυλοφορτώνει άγρια νηπιαγωγό που έπιασε στα πράσα να δέρνει το εγγονάκι της!

Γιαγια ξυλοφορτώνει άγρια νηπιαγωγό που έπιασε στα πράσα να δέρνει το εγγονάκι της!

Τίποτε δεν μπορούσε να σώσει τη νηπιαγωγό από τις γροθιές της γιαγιάς. Προηγουμένως η νεαρή δασκάλα είχε ξυλοφορτώσει χωρίς λόγο όλα τα παιδιά της τάξης, μαζί και το εγγόνι της γιαγιάς.

Η νεαρή νηπιαγωγός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μικρών παιδιών στον παιδικό σταθμό. Συνεχώς και με το παραμικρό τα ξυλοφόρτωνε. Άλλες φορές πάλι χωρίς κανένα λόγο. Ξύλο άγριο την ώρα που καθόντουσαν στα μικρά τραπεζάκια τους στο νηπιαγωγείο.

Τα χαστούκιζε, τα σκαμπίλιζε, τα τραβούσε από τα μαλλάκια και τους χτυπούσε το κεφαλάκι στο τραπέζι. Και όλα αυτά τα έκανε σε μικρά παιδάκια το πολύ 5 χρονών. Οι κάμερες που υπήρχαν μέσα στην αίθουσα την κατέγραφαν αλλά η νηπιαγωγός μοιάζει να μην την ενδιαφέρει.

Η συμπεριφορά της θυμίζει δεσμοφύλακα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Άγριο ξύλο στα κεφαλάκια των παιδιών. Όμως η Νέμεσις της δεν άργησε να εμφανιστεί και ήταν η γιαγιά ενός μαθητή της, η οποία αποφάσισε να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά της, αφού το εγγονάκι της όταν επέστρεφε στο σπίτι παραπονιόταν ότι η δασκάλα το χτυπάει στο κεφάλι.

Η γιαγιά μπήκε μέσα στην τάξη και  …. σαν μαινόμενος ταύρος έπεσε επάνω στην νηπιαγωγό και την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Άρχισε να την γρονθοκοπεί με μανία, μέχρι που αναγκάστηκε να μπει στην τάξη για να γλυτώσει τη νεαρή δασκάλα μια άλλη συνάδελφος της.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !