Για μία ακόμη χρονιά το υπουργείο μας είναι εκτός του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Τον περασμένο Μάρτιο, ο υπουργός είχε δηλώσει πως οι μεταθέσεις θα ολοκληρωνόταν στις αρχές Ιουνίου και οι αποσπάσεις όλων των ειδών αρχές Ιουλίου. ΕΔΩ
Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287
e-mail:[email protected]
Την προσεχή εβδομάδα η υποβολή , τέλος Ιουλίου οι σε φορείς, τον Αύγουστο οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Είμαστε στο τέλος του Α΄ δεκαήμερου Ιουλίου και χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν με την αγωνία της ολοκλήρωσης των υπηρεσιακών μεταβολών, ώστε να προγραμματίσουν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.
Η εκτίμηση των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου παιδείας, για το χρονοδιάγραμμα των υπόλοιπων υπηρεσιακών μεταβολών προσδιορίζεται ως εξής:
• Τη Δευτέρα 11-7-16 πιθανότατα θα δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ. η εγκύκλιος που υπέγραψε χθες ο υπουργός για την πρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Μετά τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ., θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή των αιτήσεων. Η κατάθεση των αιτήσεων, θα διαρκέσει περίπου 7 ημέρες.
• Έως το τέλος Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στην Κ.Υ. του υπουργείου, σε φορείς και Διευθύνσεις. Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. δεν έχει καμία αρμοδιότητα γι’ αυτές τις αποσπάσεις.
• Έως τις 25 Αυγούστου (αν και ο νέος σχεδιασμός των υπηρεσιών είναι για το Α΄ δεκαήμερο Αυγούστου) θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε.. Μέχρι τέλος Ιουλίου θα ζητηθούν από τις Δ/νσεις τα λειτουργικά κενά με βάση τα οποία θα γίνουν οι αποσπάσεις.
• Οι , οι μετατάξεις από την Π.Ε. στη Δ.Ε. και αντίστροφα, καθώς επίσης και η εξέταση τυχόν ενστάσεων μεταθέσεων θα εξετασθούν λίγο πριν από τις αποσπάσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε..
Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλειος