ΟΑΕΔ: «Δεν προκύπτει κατάχρηση στην υπόθεση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/11/2019 - 16:40 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ, σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου που έκαναν λόγο για «σκάνδαλο μεγατόνων στη Θεσσαλία», αναφερόμενα σε «ζημία» 300.000 ευρώ στο Λογιστήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας του Οργανισμού, επισημαίνει τα εξής:

«Καμία ανοχή δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο κακοδιαχείρισης. Όσες καταγγελίες φτάνουν στη Διοίκηση του αξιολογούνται και άμεσα γίνονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Στην προκειμένη περίπτωση, όσον αφορά στο θέμα που ανέκυψε από τις καταγγελίες που έγιναν για την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή, λειτουργώντας έγκαιρα και αποτελεσματικά, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή επιτόπιου εσωτερικού ελέγχου.

ΟΑΕΔ -Δώρο Χριστουγέννων: Πληρωμές

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου δεν προέκυψαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει κατάχρηση ή υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος. Οι όποιες αναφορές σε βάρος υπαλλήλων του Οργανισμού στην εν λόγω Περιφερειακή Διεύθυνση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

ΑΣΕΠ: Νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ-Δικαιούχοι • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

   

  • ideascentral

   europalso