Κοινωνικός Τουρισμός 2015-2016: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/06/2016 - 22:37 | Author: Newsroom Ipaidia

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 8 Ιουνίου οι αιτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων Λέσβου, Χίου, Σάμου Λέρου και Κω που επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού 2015-2016.

Το Δελτίο Τύπου του ΟΑΕΔ αναφέρει:

Η ∆ιοικήτρια του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού καλεί τους ενδιαφερόµενους παρόχους τουριστικών καταλυµάτων των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάµου, Λέρου και Κω, που επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα «Επιδότηση ∆ιακοπών Εργαζοµένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών µε Επιταγή Κοινωνικού Τουρισµού έτους 2015-2016» που ήδη υλοποιείται βάσει της υπ΄ αριθµ. 6/2015 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν αιτήσεις συµµετοχής σε αυτό.

Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 08.06.2016 και γίνεται από πιστοποιηµένους χρήστες, αποκλειστικά µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιώντης ∆ιαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr).

Η προθεσµία υποβολής αιτήσεων θα παραµείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράµµατος Κοινωνικού Τουρισµού έτους 2015-2016 (ηµεροµηνία λήξης 30.11.2016).

Με το συµπληρωµατικό πρόγραµµα αυξάνονται τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύµατα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάµου, Λέρου και Κω όσο και η διάρκεια των επιδοτούµενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες πλέον µπορούν να είναι έως 10, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συµµετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράµµατος οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.∆. (www.oaed.gr)



  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: