: Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς ξέσπασε μετά ην ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποινή που επιβλήθηκε στο δολοφόνο της κόρης του, αλλά και την οργή του, μιλώντας στη Daily Mail.

«Όσα χρόνια και αν περάσει στη φυλακή, η δεν θα έρθει πίσω. Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του», είπε ο 79χρονος πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν.

«Νιώθω επίσης ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας», προσέθεσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν εκτίμησε, μάλιστα, θα βγει διαλυμένος από τη φυλακή.

«Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, με τη Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας, ώστε να μην συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα», λέει και καταλήγει, «θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ στη ζωή της».