Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/10/2016 - 13:04 | Author: Newsroom Ipaidia

Το 14ο ετήσιο ραντεβού των Περιφερειών και των Πόλεων της Ευρώπης - η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων (European Week of Regions and Cities) - ξεκίνησε χθες στις 10 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες,

με μια εναρκτήρια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών (Committee of the Regions) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρουσία της Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Περιφερειακή ΠολιτικήCorina Cretu(Corina Creţu) και συζήτηση με θέμα "Πολιτική Συνοχής, επενδύονταςστις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες και Πόλεις".

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συμμετέχει στις εργασίες της Ολομέλειας και της EWRC, καθώς είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών.

Η εναρκτήρια αυτή συνεδρίαση ξεκίνησε επίσημα ένα τετραήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων σχετικά με την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ, που αποτελείται από 130 εργαστήρια σε περίπου 30 διαφορετικά σημεία των Βρυξελλών και με εγγεγραμμένους πάνω από 5.000 άτομα και 800 ομιλητές.

Παρακολουθήστε LIVE μέσω web streaming:

* τις εκδηλώσεις EWRC στο σύνδεσμοhttp://ec.europa.eu/…/regions-and-cit…/2016/webstreaming.cfm
* τις εργασίες της 119ης Ολομέλειας της ΕτΠ στο σύνδεσμο http://cor.europa.eu/…/cor-plenary-session-webstreaming.html  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: