ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της 1Ε/2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/01/2019 - 16:13 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης (ΦΕΚ 2/23.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 3 ετών με δυνατότητα ανανέωσης, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

 • Δύο (2) θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση οργανώσεων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση σε θέματα Εκπαίδευσης» [κωδικός θέσης:10001]
 • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκά προγράμματα και διεθνείς συνεργασίες στο χώρο της εκπαίδευσης» [κωδικός θέσης:10002].

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη (κατά Α.Μ.) καθώς και υποψηφίων κληθέντων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων (αποκλειόμενοι).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι δεκτοί υποψήφιοι κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντες σε συνέντευξη καθώς και οι υποψήφιοι που κλήθηκαν σε συνέντευξη αλλά δεν επελέγησαν (αποκλειόμενοι) εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 έως και την πάροδο της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι οι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: