Αλλάζει ώρα η ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για τον κορονοϊό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/07/2020 - 14:59 | Author: Newsroom Ipaidia

Όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ενημέρωση για την εξάπλωση της στη χώρα μας επανέρχεται και θα γίνεται κάθε Τρίτη, στις 6:00 το απόγευμα. Ωστόσο, σήμερα Δευτέρα, ο Στέλιος Πέτσας είπε πως η ενημέρωση θα πραγματοποιείται στη 1:00 το μεσημέρι και όχι στις 6:00 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου και κάθε Τρίτη στις 13:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα ενημερώνει τους αρμόδιους συντάκτες για όλες τις εξελίξεις στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτίριο Φάρος, στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι.

Στη συνέχεια, στην ίδια ενημέρωση, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στον κορονοϊό, τονίζοντας ότι «εξαιτίας της επιβάρυνσης στα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά των βαλκανικών χωρών πήραμε πρόσθετα μέτρα στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, ενώ ξεκινήσαμε εκτεταμένα στοχευμένα τεστ στα σύνορά μας με την Αλβανία».

«Επιβαρυμένη εικόνα επιβεβαίωσαν και τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στα σύνορά μας, με 8 θετικά κρούσματα σε σύνολο 866 στην Κακαβιά και με συνολικά 170 θετικά σε σύνολο 19.676 ελέγχων στον Προμαχώνα από την 1η έως και τις 18 Ιουλίου», είπε ο κ. Πέτσας.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: