Τα ελληνικά σχολεία στο Μιλάνο έχουν κλείσει προληπτικά λόγω κορωναϊού

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/02/2020 - 15:53 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Ιταλική κυβέρνηση και από το υπουργείο Υγείας λόγω των κρουσμάτων στη χώρα, μίλησε στο ΘΕΜΑ η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, Σοφία Ζαφειροπούλου.

Όπως ανέφερε η κ. Ζαφειροπούλου το ελληνικό και το σχολείο της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο έχουν κλείσει για προληπτικούς λόγους, όπως επίσης θέατρα, κινηματογράφοι, μουσεία και η Σκάλα του . Πρόσθεσε ότι εστιατόρια, ταβέρνες, φαρμακεία, νοσοκομεία και σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά.

Σε ερώτηση για την ελληνική κοινότητα στο Μιλάνο, η κ Ζαφειροπούλου είπε ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά και πρόσθεσε ότι χτες κάποιος συνάδελφος της Ιταλός δερματολόγος παρουσίασε τον υιό, ο οποίος επέστρεψε από συνέδριο από Ελλάδα, έπειτα από Γερμανία κι έπειτα Ιταλία.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό, η κ. Ζαφειροπούλου είπε πως ο συνάδελφος της νοσηλεύεται από χτες, είναι καλά αλλά παρακολουθείται και αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εξέταση και στους υπόλοιπους συναδέλφους που ήταν μαζί του, ουσιαστικά σε όλη τη δερματολογική κλινική του Μιλάνο, όπως ανέφερε η ίδια.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: