ΣΥΡΙΖΑ: «Το μπάχαλο που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση στα σχολεία δεν κρύβεται πλέον ούτε από τα στελέχη της ΝΔ»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/09/2020 - 20:24 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη, προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και κεντρικού στελέχους της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα κατά την οποία κάνει λόγο για "αδιαφορία" της υπουργού Παιδείας για τα προβλήματα των δήμων με τα , σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

"Το μπάχαλο που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση στα σχολεία δεν κρύβεται πλέον ούτε από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας ως "τελευταίο παράδειγμα" τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι "ο κ. Καϊτεζίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του σήμερα έκανε λόγο ευθέως για ανικανότητα και αδιαφορία της κυρίας Κεραμέως, η οποία δεν δίνει λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με τα σχολεία", ενώ παραθέτει τις καταγγελίες του στελέχους της ΝΔ ότι "η αδιαφορία δεν έχει τελειωμό" και ότι "η κυρία Κεραμέως είναι παντελώς αδιάφορη". Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο κ. Καϊτετζίδης "τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποστείλει επιστολές προσωπικά τόσο στην κα Κεραμέως, όσο και στην κυρία Ζαχαράκη, ‘και οι δυο δεν γύρισαν το τηλέφωνο. Αυτό είναι τραγικό!' και ως αποτέλεσμα αυτών, όπως είπε, ‘θα ταλαιπωρούμαστε τα παιδιά, οι γονείς, εμείς για την αδιαφορία των δύο υπουργών'".

Επίσης, κάνει αναφορά στη δήλωσή του ότι "αν το κράτος είναι κουφό, αν το κράτος είναι σε ύφεση, αν κοιμάται δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα", αλλά στο αίτημά του από την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη "να κάτσουν να δουλέψουν επιτέλους" ή "καλό θα είναι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους για να καθίσουν να δουλέψουν άλλοι άνθρωποι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τις δύο κυρίες".

"Καλούμε την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη να ακούσουν επιτέλους τις φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα που οι ίδιες δημιουργούν, όπως και τις φωνές των γονιών και των παιδιών. Διαφορετικά ο πρωθυπουργός να πάψει να παίζει τον θεατή και, όπως είπε το κεντρικό στέλεχος του κόμματός τους, να τις απαλλάξει από τα καθήκοντά τους", καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: