ΠΕΑΔ: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την Υφ. Παιδείας κ. Μερόπη Τζούφη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/08/2018 - 19:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Η Π.Ε.Α.Δ. συναντήθηκε σήμερα με την Υφυπουργό Παιδείας κ. . Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαφών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου που η Ένωση υλοποιεί με κάθε ευκαιρία προκειμένου να προωθεί τα αιτήματα των αναπληρωτών, το βασικότερο από τα οποία είναι να αποκατασταθούν επιτέλους τα εργασιακά δικαιώματά μας με μόνιμους διορισμούς!

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Η κ. Υφυπουργός άκουσε τις απόψεις της Π.Ε.Α.Δ. σε όλα τα επίμαχα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους και επανέλαβε ότι ο Υπουργός τον Οκτώβριο θα εξαγγείλει τις αποφάσεις του Υπουργείου για τους μόνιμους διορισμούς.

Με δεδομένο ότι έως τώρα οι χιλιάδες των συναδέλφων που στελεχώνουν χρόνια τώρα τα δημόσια σχολεία της χώρας με πολυεπίπεδο προσωπικό και οικογενειακό κόστος ακούν διαπιστώσεις και ευχολόγια, δεν περιμένουν απλά την υλοποίησή τους, αλλά απαιτούν και θα συνεχίζουν να απαιτούν το αυτονόητο!

Η Π.Ε.Α.Δ με σοβαρό, υπεύθυνο, αποφασιστικό και θεσμικό τρόπο θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους αναπληρωτές της β/θιας εκπ/σης, που σε λίγες μέρες θα κληθούν για άλλη μια χρονιά να αναπληρώσουν τους …εαυτούς τους(!) σε κάθε γωνιά της χώρας.

Loading...
  • europalso   ideascentral