ΠΕΑΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Tέτοιος πολιτικός τυχοδιωκτισμός δεν πρέπει να ξεχαστεί

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/09/2020 - 09:57 | Author: Newsroom Ipaidia

Με έκπληξη, αγανάκτηση και οργή οι χιλιάδες των μαχόμενων αναπληρωτών που αγόγγυστα με πολυεπίπεδο κόστος, στελεχώνουν χρόνια τώρα τα δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα, διάβασαν χθες την ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος, Σωκράτη Βαρδάκη και υπέγραψαν 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς την Υπουργό Παιδείας, και στην οποία αναφέρονται σε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008!!!

ΠΕΑΔ

Για ποιο διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2008 μιλούν; Αποτέλεσμα ομαδικής άγνοιας, ή στυγνός πολιτικός τυχοδιωκτισμός; Ποιους προσπαθούν να εξυπηρετήσουν;
Αλήθεια, πότε οι βουλευτές αυτοί τιμούν την υπογραφή τους: τότε, που εξηγούσαν στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2008 γιατί δεν μπορούσαν να μεταφερθούν τα μόρια ενός διαγωνισμού ΑΣΕΠ σε επόμενη προκήρυξη ή σήμερα;

Αλήθεια, πότε μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας: τότε, που παρήλαυναν από το βήμα της Βουλής, υπεραμυνόμενοι του νόμου 4589, ή σήμερα;
Αφήνουμε στην κρίση των χιλιάδων ταλαιπωρημένων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τους υπογράφοντες βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί τέτοιος πολιτικός τυχοδιωκτισμός, πρωτόγνωρος στα χρονικά της εκπαιδευτικής μας ιστορίας, δεν πρέπει να ξεχαστεί!

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ένα κόμμα αρχών και ιδεών όπως διατείνονται που κυβέρνησε, μπορεί να σύρεται πίσω από τυχοδιωκτικές σκοπιμότητες!!!
Είναι φανερό ότι κάποιοι τυχοδιώκτες επιθυμούν την ισόβια παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση. Ας συνεχίσουν έτσι. Δεν θα δυσκολευτούν να το καταφέρουν, γιατί απλούστατα αποδεικνύουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Κι αν ακόμα ισχυριζόταν κάποιος από τους υπογράφοντες αυτό το κείμενο ότι δεν ήξερε, απαντούμε ότι ούτε ανήλικοι και άνοες είναι για να παρασύρονται από τους εμπνευστές του, ούτε χθεσινοί στην πολιτική.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε άλλη αντίδραση από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, από την άμεση απόσυρση αυτής της ερώτησης!!!
Η ΠΕΑΔ έχει μάθει να τηρεί και να σέβεται τις αρχές της, γι’ αυτό και είναι από τους πλέον αξιόπιστους συνομιλητές των εκάστοτε ηγεσιών του Υπουργείου Παιδείας. Και δεν μπορεί να κάνει καμία έκπτωση στις αξίες και τις αρχές της. Γι΄αυτό και θέτει στην κρίση της εκπαιδευτικής κοινότητας τους υπογράφοντες την απαράδεκτη αυτή ερώτηση!

Η ΠΕΑΔ θα συνεχίσει τους αγώνες της για την εφαρμογή και τήρηση της νομιμότητας. Με πολιτικούς του τύπου «όπου φυσάει ο άνεμος» και αδυνατεί και δεν επιθυμεί να συνομιλεί.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: