ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕ 18 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/09/2013 - 10:59 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕ 18

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 2.122 –(925)

Αγαπητοί συνάδελφοι, το ΥΠΑΙΘ με την πρακτική του μας οδηγεί σε «ανθρωποφαγία», μην βάλετε τον εαυτό σας σε αυτή την παγίδα της διάσπασης.

Η ολική μας επανατοποθέτηση στο Νέο Τεχνολογικό Λύκειο και η επαναφορά στις θέσεις μας, είναι και παραμένει το ζητούμενο.

Εάν μας παρακαλούσαν πριν από τις 22 – 7 – 2013 να πάμε στα ΙΕΚ δεν θα πηγαίναμε ούτε με διπλή αμοιβή, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία επισφαλή δομή που έχει ημερομηνία λήξης.

Εάν μας, ζητούσαν εθελοντικά πριν τις 22/7 να εργαστούμε σε άγνωστες συνθήκες, με αγνώστου αριθμού μαθητικό δυναμικού και μέλλον, μακριά από τα σπίτια μας σε διαρκή κινητικότητα (κατατίθεται σύντομα τροπολογία από το μεταρρύθμισης), δεν θα πήγαινε ούτε ο τελευταίος υπεράριθμος απελπισμένος.

Ο στόχος του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης είναι η διαρκής κινητικότητα, μέχρι εξάντλησης και απόλυσης. Σκεφτείτε τις συνθήκες που ζούσαμε πριν και τις σημερινές.

ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!! ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2.500 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!

ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και όχι αυτού του είδους την αντιμετώπιση!!

ΤΙ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΕΚ στο άμεσο μέλλον;

ΤΙ γίνεται με τους συναδέλφους (εξαιρεθέντες που απώλεσαν εν μια νυχτί την εκπαιδευτική τους ιδιότητα και είναι σε προσωποπαγείς θέσεις;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 1200 συναδέλφους που ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ;

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΕΚ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ!!

Ο Πρόεδρος

ΚΛΗΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso