"Ο χρόνος τελείωσε, πράξτε επιτέλους τα δέοντα !"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/07/2014 - 17:46 | Author: Newsroom Ipaidia
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ,

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

«Είμαστε αντιμέτωποι με τα “απόνερα” της καταστροφικής πολιτικής του κου Αρβανιτόπουλου στην Παιδεία»

Με αφορμή τη μη έκδοση ακόμα των αποτελεσμάτων των προαγωγικών εξετάσεων του Γενικού Λυκείου, η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε αντιμέτωποι με τα “απόνερα” της καταστροφικής πολιτικής του κου Αρβανιτόπουλου.

Την ανεπάρκεια, την αναποτελεσματικότητα και εν τέλει την καταστροφική πολιτική του ως Υπουργός Παιδείας, την είχαμε καταγγείλει και την είχαμε καταδικάσει πολλές φορές. Θα θυμίσω ότι ήμασταν τελείως αντίθετοι στην εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων στην Α΄ Λυκείου, γιατί θεωρούμε ότι είναι ένα μέτρο που σκοτώνει κάθε ομορφιά της εκπαιδευτικής διαδικασίας και εγκλωβίζει τους μαθητές σε έναν διαρκή και αδυσώπητο βαθμοθηρικό αγώνα.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι απαράδεκτη. Η παράταση του σχολικού έτους εκπνέει σε λίγες ώρες και τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα, παρά τις δεσμεύσεις της νέας ηγεσία τους Υπουργείου. Φαίνεται ότι η πολιτική «της ρύθμισης της τελευταίας στιγμής» θα συνεχιστεί από το Υπουργείο Παιδείας, αδιαφορώντας για την αγωνία χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους. Ο χρόνος τελείωσε, πράξτε επιτέλους τα δέοντα.»  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: