«Γιατί δεν καταδίκασαν το συνέδριο-παρωδία της ΓΣΕΕ στο ΣΕΠΕ Ρόδου»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/02/2020 - 19:47 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για τη στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΣΕΠΕ Ρόδου. Τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ,

ΑΣΕ

κατεδαφίζει ό,τι έχει απομείνει από την κουτσουρεμένη Κοινωνική Ασφάλιση, μετατρέποντάς την σε ατομική υπόθεση
εμπλέκει τη χώρα πιο βαθιά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ που μυρίζουν ακόμη πιο έντονα μπαρούτι
ετοιμάζεται να βάλει ακόμη περισσότερα εμπόδια στην κήρυξη και πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων
μαζί με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ διοργανώνουν «συνέδριο» παρωδία, με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού!!!

Την ίδια στιγμή ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, καλά κρατεί, παίζοντας το ρόλο του. Επιδιώκει να έχει τους εργαζόμενους σε στάση αναμονής, εφησυχασμένους και σε σύγχυση για να μην κουνιέται «φύλλο». Τέτοιο ρόλο παίζει και η πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου, που μπροστά στην απεργία της 18ης Φλεβάρη, έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να υπονομεύσει την ενημέρωση και τη συμμετοχή των συναδέλφων.

Οι μόνοι που βγήκαν στα σχολεία περιοδείες για να κουβεντιάσουν με τους συναδέλφους αυτές τις εξελίξεις ήταν οι εκπρόσωποι της ΑΣΕ.

Έφτασαν στο σημείο να βγάλουν τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις με διαφορετικό τόπο συγκέντρωσης κάθε φορά(!!!) και τελικά δεν εμφανίστηκαν καλά καλά ούτε οι ίδιοι.

Μάλιστα , διευθυντής δημοτικού σχολείου, που παριστάνει και τον συνδικαλιστή με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ, ενοχλημένος από τη δράση της ΑΣΕ προσπάθησε να απειλήσει συνδικαλίστρια αναπληρώτρια, να απαγορεύσει την επαφή των εκλεγμένων της ΑΣΕ με τους συναδέλφους.

Μετά από αυτά δε μας κάνει φυσικά εντύπωση που απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες το αίτημα, τόσο η ΔΑΚΕ όσο και η ΔΗΣΥ, για καταδίκη του συνεδρίου παρωδία που στήνει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ με νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία, αγνοώντας το κύμα διαμαρτυρίας που έχει ξεσηκωθεί σε όλη την Ελλάδα, με εκατοντάδες Συνδικάτα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όχι μόνο να καταδικάζουν αυτή την κατάπτυστη στάση αλλά να καλούν και σε κινητοποιήσεις. Η ίδια η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας.

Να θυμίσουμε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ, έχουν στείλει ενημερωτικό έγγραφο με όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν αναλυτικότατα τους νόθους και τους εργοδότες που φαίνονται ως αντιπρόσωποι στο συνέδριο, στοιχεία αδιάσειστα που πλέον δεν χωράει καμία αμφιβολία αμφισβήτησής τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με αυτούς πρέπει να τελειώνουμε, να τους ξεπεράσουμε, να τους αφήσουμε στην άκρη!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, συμμετέχουμε στο σωματείο μας.

Στοιχιζόμαστε με τις ταξικές δυνάμεις για την ικανοποίηση των αναγκών μας!

ΜΑΖΙΚΑ- ΤΑΞΙΚΑ- ΕΝΩΤΙΚΑ  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: