ΕΟΠΠΕΠ: Επιμορφωτικό σεμινάριο για σύμβουλους σταδιοδρομίας – επαγγελματικού προσανατολισμού

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/11/2020 - 19:45 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Διεύθυνση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «προετοιμάζοντας τους νέους για τη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας. Ο πολύπλευρος ρόλος της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας» στις στις 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Το συνέδριο - σεμινάριο απευθύνεται σε συμβούλους σταδιοδρομίας / επαγγελματικού προσανατολισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και σχετικούς φορείς και διαμορφωτές πολιτικής στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας με στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την εφαρμογή καινοτόμων βιωματικών μεθόδων σε θέματα προετοιμασίας των νέων για τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας, αλλά και να προωθήσει την ανταλλαγή καλών πρακτικών και πολιτικών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων δράσεων του ΕΟΠΠΕΠ στα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Euroguidance και Europa ss και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και για την δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ: https://eoppep.events. podimatas.gr/

   • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: