Εισήγηση ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Προσκόπων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/03/2018 - 17:16 | Author: Newsroom Ipaidia

Εισήγηση ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο των

«Αυτό που ορίζουμε ως πολιτική για τη νεολαία να αξιολογείται και να αξιολογείται συνεχώς», υπογράμμισε προς τους συμμετέχοντες -αντιπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα στο 18ο πανελλήνιο συνέδριο της κορυφαίας και μεγαλύτερης εθελοντικής οργάνωσης νέων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Το πανελλήνιο προσκοπικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου σε αίθουσες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου ήταν «…το αύριο χτίζεται σήμερα» και σε αυτό περισσότεροι από 350 αντιπρόσωποι νέων από όλη την Ελλάδα καλέστηκαν να επικυρώσουν το στρατηγικό σχέδιο των Ελλήνων Προσκόπων για τη δεκαετία 2018 – 2027.

Ο ΓΓ Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στη στοχοθεσία της Γενικής Γραμματείας που είναι η ολοκλήρωση και εφαρμογή της εθνικής στρατηγικής για τη νεολαία την ίδια χρονική περίοδο, με στόχο την ενδυνάμωση των νέων της χώρας και την παροχή ίσων ευκαιριών στην ανάδειξη των ικανοτήτων τους με κατεύθυνση το ξεπέρασμα της κρίσης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαγεωργίου στην πρόταση της Γενικής Γραμματείας για θεσμοθέτηση της ποσόστωσης συμμετοχής νέων (κατά τα πρότυπα της συμμετοχής των γυναικών) στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: