Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε αναμένονται πρόσκληση και ονόματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/07/2020 - 14:12 | Author: Newsroom Ipaidia

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων αναφορικά με τους . Σήμερα αναμένεται η κλήρωση για τους ισοβαθμούντες και έπειτα θα έχουμε ανάρτηση των τελικών πινάκων.

Σύμφωνα με ενημέρωση του , μετά την κλήρωση οι νέοι πίνακες θα δημοσιευτούν σε ΦΕΚ. Θα ακολουθήσει η πρόσκληση . Τα ονόματα των διορισθέντων αναμένονται έως τις αρχές Αυγούστου.

Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για τους ισοβαθμούντες και έπειτα θα έχουμε ανάρτηση των τελικών πινάκων.

Έτσι ξεκινάει η τελευταία φάση όπου θα δηλωθούν κατόπιν πρόσκλησης και μέσα στον Αύγουστο θα έχουμε τους μόνιμους .

1.524 δάσκαλοι θα αλλά δεν είναι σίγουρο μέχρι ποιον αριθμό θα φτάσει ο καθώς αυτό εξαρτάται από τις περιορισμένες ή μη επιλογές περιοχών των υποψηφίων, σύμφωνα με τους Αναπληρωτές Δασκάλους.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμήσαντες θα διενεργηθεί σήμερα στις 5 μ.μ στην αίθουσα της Ολομέλειας του . Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμησάντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο  ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να  γνωρίζουν τον αύξοντα  αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: