Διευκρινίσεις για την εγκύκλιο Παράλληλης -ΕΒΠ -Σχολ. Νοσηλευτή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/06/2018 - 20:22 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Διευκρινίσεις επί της Εγκυκλίου με αρ. πρωτ. 86699 /Δ3/25-05-2018 (ΑΔΑ:ΨΚΛΨ4653ΠΣ-8ΓΑ) «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών α) για την έγκριση -συνεκπαίδευσης β) για την έγκριση στήριξης από Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από μαθητών /τριών, για το διδακτικό έτος 2018-2019» .

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ Β΄

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ Β΄

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

1. Σας υπενθυμίζουμε και σας τονίζουμε να μην φτάσουν στην υπηρεσία μας μεμονωμένοι πίνακες κατ άτομο ή μερικών ατόμων που θα αφορούν στην ίδια περίπτωση στήριξης, αλλά συγκεντρωτικά όλα τα ομοειδή αιτήματα στον κατά περίπτωση προβλεπόμενο πίνακα.

Παράδειγμα : Αν ολοκληρωθούν 3 αιτήματα για Σχολικό Νοσηλευτή ,αλλά ακόμα δεν έχει παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή και την επεξεργασία όλων των αιτημάτων ,τότε αυτά τα 3 δεν θα αποσταλούν αλλά θα περιμένετε να συγκεντρωθούν όλα τα αιτήματα και να φτάσουν συγκεντρωτικά με τον ΠΙΝΑΚΑ 3.

2. Σας υπενθυμίζουμε και σας τονίζουμε να μην παραμελείτε την κοινοποίηση των πινάκων στην υπηρεσία μας ([email protected]) κατά την αποστολή τους στο κεντρικό πρωτόκολλο.

3. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν αιτήματα για στήριξη κάποιας εκ των περιπτώσεων ή όλων , παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε εγγράφως για να μην περιμένουμε θεωρώντας ότι δεν το έχουμε λάβει ή ότι υπήρξε πρόβλημα.

4. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για τις περιπτώσεις γνωματεύσεων με εισήγηση για παράλληλη στήριξη , που εκδόθηκαν μετά από επανεξέταση του μαθητή από το ΚΕΔΔΥ ( όχι εξαιτίας αλλαγής βαθμίδας αλλά γιατί έτσι είχε καθοριστεί στην προηγούμενη γνωμάτευσή) , και οι οποίες προτείνουν ξανά παράλληλη στήριξη , εντάσσονται στις «ανανεώσεις», αν και φέρουν νέο αρ. πρωτ. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: