Απεργιακή κινητοποίηση στο ειδικό νηπιαγωγείο – δημοτικό του Ηρακλείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/11/2020 - 16:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Σήμερα 26 Νοεμβρίου, ημέρα απεργίας αντιπροσωπεία του ΣΕΠΕ Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ βρέθηκε στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και  Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που σήμερα αφήνουν κάτω τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια και κλείνουν τις κάμερες απεργώντας.

Η επίθεση απέναντι στα εργασιακά μας δικαιώματα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση εφόσον η κυβέρνηση προχωρά στην ψήφιση αντεργατικών μέτρων, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας. Έχει τεράστια πολιτική ευθύνη που δε μερίμνησε για την υγειονομική φροντίδα των σχολείων, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια,  καθώς και για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Διεκδικούμε να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολείων και η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας με επίταξη των δομών της ιδιωτικής υγείας.
Διεκδικούμε ΖΩΗ και ΕΡΓΑΣΙΑ με δικαιωματα και δυναμώνουμε τη φωνή μας κάτω από τις μάσκες .  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: