Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη διαμαρτυρία των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/11/2019 - 14:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, στην πλατεία Συντάγματος, παρευρεύθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τις βουλεύτριες Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και Πιερίας Μπέτυ Σκούφα.

Η μουσική – καλλιτεχνική διαμαρτυρία διοργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής και την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων και συγκέντρωσε πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών.
 
Οι δύο βουλεύτριες – μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής συνομίλησαν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα εκπαιδευτικά κενά σε μουσικά και καλλιτεχνικά μαθήματα, καθώς και σε μαθήματα γενικής παιδείας. Επίσης ενημερώθηκαν για ζητήματα έλλειψης κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, όπως και για προβλήματα που έχουν προκύψει με τη μετακίνηση των μαθητών και των μαθητριών από και προς τα σχολεία.
 
Τέλος, εξέφρασαν την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα των μαθητών και των εκπαιδευτικών και δήλωσαν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν τα σημαντικά προβλήματα που καταγράφονται, με γνώμονα την ενδυνάμωση και την ουσιαστική στήριξη του δημόσιου σχολείου.


 • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso