Η τις τελευταίες ημέρες διανύει έναν δύσκολο δρόμο, με αλλεπάλληλα χειρουργεία, με τους γιατρούς ωστόσο να εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας.

Σε παράδειγμα δύναμης και αξιοπρέπειας έχει μετατραπεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεαρή κοπέλα που πριν από σχεδόν δύο χρόνια είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι από την αδίστακτη Έφη Κακαράντζουλα.

Ευχή όλων είναι να βγει και πάλι ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο υγιής, με το πρόσωπό της σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, ένα πρόσωπο που θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη η ομορφιά του.

Η καταξιωμένη φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα πρόσωπα που έχει απαθανατίσει με το φωτογραφικό της φακό. Μάλιστα, όπως είπε ανάμεσά τους ήταν κι η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν», είπε η Ολυμπία Κρασαγάκη.