Στο event της Apple θα δούμε για Είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος)

Ειδικότερα, ο αμερικανικός κολοσσός ανάρτησε σχετικό live stream στο YouTube, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις μέσα από την πλατφόρμα της Google για να ενημερωθούν λίγο πριν ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Οι Apple fans περιμένουν με αγωνία να δουν και επίσημα πως θα είναι τα νέα μοντέλα, έπειτα από φήμες που έχουν κυκλοφορήσει όλον αυτόν τον καιρό.

Τα νέα smartphones θα έρθουν με πολλές αλλαγές όπως το περίβλημα τιτανίου, μια νέα περισκοπική κάμερα, αρκετά αυξημένη τιμή αλλά και τη θύρα USB-C, που θα σημάνει το τέλος εποχής του lightning καλωδίου.

Παράλληλα, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα επόμενης γενιάς smartwatches της, τα Apple Watch Series 9, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 17.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ενημερώσεις για άλλα προϊόντα του κολοσσού, όπως τα AirPods που πιθανότητα θα αποκτήσουν και αυτά USB-C θύρα.