Σκληρή κόντρα στο Τwitter Παππά – Γεωργιάδη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/02/2017 - 18:23 | Author: Newsroom Ipaidia

Κόντρα ξέσπασε μέσω Τwitter ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή ήταν η δήλωση του Νίκου Παππά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» την οποία ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο twitter:

«Προειδοποιώ τα τρολς της ΝΔ, δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Δ.Ν.Τ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!»

alt

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Νίκο Πάππα με δική του ανάρτηση: «Για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η Κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ… Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό»;

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ» έγραψε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

«Eγώ θα είμαι ό,τι νομίζω. Επαναλαμβάνω αφού εσείς θέλετε την παραμονή του ΔΝΤ τελικά, γιατί λέγατε όσα λέγατε;» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Παππάς συνέχισε: «Δεν αρνείσαι ούτε το ακροδεξιά ούτε το τρολ. Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα εκτός συμφωνίας. Να τα πάρουμε; Απαντήστε».

«Εξετάσεις του τι είμαι και του τι όχι, δεν δίνω σε ψεύτες σαν και σας. Στους ψηφοφόρους μου μόνον», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

alt  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso