«Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για πειραματισμούς, ούτε για λάθη. Το ζητούμενο για τη χώρα είναι όταν τελειώσει η εορταστική περίοδος να προχωρήσουμε μπροστά. Για 2-3 ώρες ξεγνοιασιάς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ας μην υπονομεύσουμε ό,τι κερδίσαμε με κόπο και θυσίες», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τις Αρχές και τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

«Το 2021 να μη μας κάνει ποδαρικό ο », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης, ευλαβική τήρηση των υγειονομικών μέτρων και εντατικοποίηση των ελέγχων στους δημόσιους χώρους.

Επισήμανε, ακόμη, πως κάθε ανεύθυνη και επιπόλαια συμπεριφορά θέτει σε κίνδυνο την εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες, και προέτρεψε τους συμμετέχοντες να μιμηθούν το παράδειγμα της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού και να εμβολιαστούν κατά του Covid-19. «Το εμβόλιο είναι η λύση για να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Καράογλου.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης, οι δήμαρχοι Αβδήρων, Μύκης και Τοπείρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ