Δώρο Χριστουγέννων: Πώς θα πληρωθούν εργαζόμενοι σε αναστολή και οι άνεργοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/12/2020 - 18:49 | Author: Newsroom Ipaidia

Δώρο Χριστουγέννων σε δύο φάσεις: Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου οι άνεργοι και πλήρες όσοι δεν είχαν μπει σε αναστολή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου

Δώρο Χριστουγέννων 2020 - Πώς θα πληρωθούν οι άνεργοι

Επίδομα θέρμανσης, τέλη κυκλοφορίας, επιδόματα - Έρχονται αποφάσεις για ΝΕΑ μέτρα στήριξης

Οι θα πληρωθούν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ενώ πλήρες δώρο Χριστουγέννων μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πάρουν όσοι δεν είχαν μπει σε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν σε δύο δόσεις οι εργαζόμενοι που παραμένουν σε αναστολή εργασίας τον μήνα Δεκέμβριο. Στις 21 Δεκεμβρίου θα λάβουν όλοι το ποσό που δικαιούνται από τον εργοδότη τους για τον χρόνο που δούλεψαν από 1η Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου.
Οι εργαζόμενοι με αναστολές εντός του 8μηνου (1η Μαΐου – 31 Δεκεμβρίου) θα πληρωθούν στις 21 Δεκεμβρίου, από το κράτος την αναλογία για το χρονικό διάστημα της αναστολής, από 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου, τα επτά όγδοα, δηλαδή το 87,5%, της αναλογίας του δώρου επί των αναστολών κι αυτό εφόσον έχουν χρόνο αναστολής εντός Δεκεμβρίου.

Αν δεν έχουν αναστολή τον Δεκέμβριο αλλά μόνο μέχρι τον Νοέμβριο, θα λάβουν στις 21 Δεκεμβρίου το σύνολο του Δώρου που δικαιούνται από εργοδότη και κράτος.

Όσοι έχουν χρόνο αναστολής εντός Δεκεμβρίου θα λάβουν ένα τμήμα του δώρου εντός Ιανουαρίου, πιθανότατα έως τις 15 Ιανουαρίου. Αυτό θα είναι η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο. Δηλαδή το ένα όγδοο της υποχρέωσης του κράτους.

Για τις κλειστές με κρατική εντολή υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο το τμήμα του Δώρου που θα πληρώσει το κράτος να καταβληθεί ολόκληρο στις 21 Δεκεμβρίου.

 

Επίδομα Παιδιού: Θα προπληρωθούν οι δικαιούχοι - Ημερομηνία  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: