Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/08/2016 - 20:54 | Author: Newsroom Ipaidia

Χρονοδιάγραμμα υπηρεσιακών μεταβολών-προγραμματισμός για προσλήψεις αναπληρωτών Ενημέρωση από Δ. Μπράτη

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας,αλλά και με βάση την εγκύκλιο που απέστειλε ο Γ.Γ στις Δνσεις Εκπαίδευσης το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών και των των εκπκών δισμορφώνεται ως εξής:
1.Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου συνεδριάζουν το ΚΥΣΠΕ και το ΚΥΣΔΕ για τη β'φάση των αποσπάσεων.Με δεδομένο ότι τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ ,με εγκύκλιο του Γ.Γ.,καλούνται να συνεδριάσουν την επομένη, 30-8-16,φαίνεται πως βούληση της ηγεσίας του υπουργείου είναι να δοθούν ελάχιστες αποσπάσεις στη β' φάση ή μόνο οι κατά προτεραιότητα.
2.Στις 30 Αυγούστου συνεδριάζουν τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ,προκειμένου να τοποθετήσουν τους εκπκούς στις σχολικές μονάδες.
3.Στις 31 Αυγούστου οι Δνσεις εκπαίδευσης αποστέλλουν τα κενά και τα πλεονάσματα στις περιφερειακές Δνσεις και στις 1-9-2016 γίνονται κοινές συνεδριάσεις των ΠΥΣΠΕ ΠΥΣΔΕ για τη συμπλήρωση του ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων ΠΕ και ΔΕ.
4.Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών οι περιφερειακοί Δντές θα αποστείλουν στο υπουργείο παιδείας τα τελικά κενά,όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να γίνουν οι .
5.Η α'φάση προγραμματίζεται να γίνει στις 6 ή το αργότερο στις 7 του Σεπτέμβρη προκειμένουνα παρουσιασούν οι προσληφθέντες στις στις Δνσεις και να τοποθετηθούν μέχρι 9 Σεπτεμβρίου σε σχολεία.

Η α' φάση θα αφορά και γενική και ειδική αγωγή και θα ξεπερνά , κατά πληροφορίες,τις 10.000 προσλήψεις( ΠΕ και ΔΕ).  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso