Πώς θα γίνεται η καταχώριση απουσιών μαθητών στο myschool

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/09/2020 - 10:52 | Author: Newsroom Ipaidia

Καταχώριση μαθητών στο : Η συμπλήρωση είναι υποχρεωτική καθημερινά και αφορά στην τρέχουσα ημερομηνία κάθε φορά.

Σύμφωνα με εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας,  με ενημέρωση για την καταχώριση απουσιών μαθητών στο ΠΣ . η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη με το έγγραφο επισημαίνει πως η συμπλήρωση είναι υποχρεωτική καθημερινά και αφορά στην τρέχουσα ημερομηνία κάθε φορά,

Ενημέρωση για την καταχώριση απουσιών μαθητών στο ΠΣ myschool

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων καλούνται να αποτυπώνουν συστηματικά το σύνολο των μαθητών που απουσιάζουν καθ’ όλη τη διάρκειας της ημέρας, ανά τάξη.

Η καταχώριση πραγματοποιείται στο myschool, μέσω ειδικής φόρμας διαθέσιμης από την επιλογή μενού Μαθητές -> Απουσίες -> Ημερήσιες Απουσίες.

Η κενή τιμή για τα εν λόγω πεδία δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα, συνεπώς αν σε κάποια τάξη δεν υπάρχουν απουσίες, θα πρέπει να καταχωριστεί η τιμή ‘0’ (μηδέν).

Η συμπλήρωση είναι υποχρεωτική καθημερινά και αφορά στην τρέχουσα ημερομηνία κάθε φορά, η οποία ευκρινώς αναγράφεται στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα.

Η καταχώριση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 2 3:59 μ.μ. κάθε ημέρας, όπου το σύστημα πλέον θα αρχικοποιείται για την καταχώριση της επόμενης ημερολογιακά ημέρας.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας και τον αυστηρό έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων στο Π.Σ. .  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: