Πανελλήνιες 2021: «Μαθητές έκαναν αποχή από την τηλεκπαίδευση για το νέο σύστημα εισαγωγής»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/01/2021 - 16:38 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2021 - 16:51

: Εκπαιδευτικός αναφέρει στο ipaidia.gr ότι μαθητές έκαναν αποχή από τα τηλεμαθήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο σύστημα εισαγωγής αλλά και για την παράταση των τηλεμαθημάτων .

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε επιστολή της στο ipaidia.gr :

Γεια σας ,είμαι εκπαιδευτικός φιλόλογος διδάσκω στο Σχολείο Δραπετσώνας .Σήμερα οι μαθητές του Λυκείου μας αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τα διαδικτυακά μαθήματα διαμαρτυρόμενοι για το νέο σύστημα εισαγωγής αλλά και για την παράταση των τηλεμαθημάτων η οποία εκτός του ότι υπονομεύει το μέλλον τους παρέχοντας τους πολύ χαμηλής ποιότητας εκπαίδευσης ,μειώνει τις ισότιμες ευκαιρίες πρόσβασης στη γνώση και οξύνει τις κοινωνικές ανισότητες και τον αποκλεισμό.

Εκπαιδευτικοί - Πανελλήνιες 2021: Να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο μείωσης των εισακτέων στα ΑΕΙ

Πανελλήνιες 2021 - Πρυτάνεις: Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής θα φέρει μείωση εισακτέων

Πανελλήνιες 2021 - Τσούλιας: Μπορεί η ΝΔ να αποκλείσει το ένα τρίτο των υποψηφίων από το πανεπιστήμιο;

Εκτός από τα υπάρχοντα προβλήματα τα έρχονται κάθε χρόνο αντιμέτωπα με την έλλειψη καθηγητών στα μαθήματα των καλλιτεχνικών ειδικοτήτων (χορός ,θέατρο κινηματογράφος,φωτογραφία),γεγονός που επιβεβαιώνει γι'άλλη μία φορά την απαξίωση της καλλιτεχνικής παιδείας ,αλλά και της παιδείας γενικότερα, την προσπάθεια κατάργησης της δημιουργικής και φαντασιακής σκέψης ,που είναι χαρακτηριστικό του ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου και πολίτη και στοιχείο μιας κοινωνίας που οδεύει στην πρόοδο .

Σας παρακαλώ να επικοινωνηθεί-γνωστοποιηθεί η δράση αυτή των μαθητών από την ιστοσελίδα σας. Απ΄ότι με ενημερώνουν πρόκειται για μία πανελλαδική απόχή των μαθητών από την τηλεκπαίδευση σήμερα,ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Θα θέλαμε να την γνωστοποιήσετε το συντομότερο δυνατό. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: