( του Ι.Χρηστάκη )
Φοβερές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα!!!
Πόλεις σαν τη Χαλκίδα και τη Λαμία βούλιαξαν από τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών.
Δεν υπήρξε πρωτεύουσα νομού που να μην έχουν κινητοποιηθεί ο πληττόμενος διδάσκων και διδασκόμενοι.
Το έλαβαν το σημερινό μήνυμα οι κρατούντες ενώ ετοίμαζαν νέα σφαγή όπως αποκάλυψε η “εφημερίδα των συντακτών”.Αποκλειστικά εκπαιδευτικούς θανατώνουν και από την άλλη διορίζουν 500 στη στατιστική υπηρεσία.Αίσχος!!!
Ο Σεπτέμβρης θα είναι μήνας γενικού ξεσηκωμού.Μέχρι να ξεβρωμίσει η χώρα.Είδατε το λουλούδι ο Παπακωνσταντίνου πώς παραπέμπεται;Αν φτάσει το μαχαίρι σε Βενιζέλο και Γιωργάκη , τότε οι αποκαλύψεις θα είναι βιβλικής ισχύος !!!
Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα είναι οι ίδιοι που βάλθηκαν να τη σώσουν.Το μεγάλο ανέκδοτο!!!
Από σήμερα,ήρθε η ώρα να φοβηθούν και αυτοί.Το σύνθημα “Απεργία διαρκείας.Είμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί ” συγκλονίζει κάθε μεριά της χώρας.
Εδώ, στη Γερμανία , καλύφθηκαν οι κινητοποιήσεις μας επαρκέστατα από τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.Τώρα ακούω από το WDR εκπομπή αφιερωμένη στις απολύσεις εκπαιδευτικών.ΖDF και ARD έκαναν αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων για το ίδιο θέμα.
Συνεχίζουμε δυνατά.Και οι λίγοι που δεν μπόρεσαν να ενωθούν στον αγώνα , γρήγορα θα ενωθούν μαζί με αυτούς που είναι στους δρόμους , γιατί κατάλαβαν ότι τους πάνε ως πρόβατα προς σφαγή.
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής στη διάθεση
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Σπάρτης