Οδηγίες για συμμετοχή στις εκλογές στον ΠΑΣΣΔΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/09/2018 - 11:38 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ Αίθουσα Συνελεύσεων (1ος όροφος) 12:30-6 μ.μ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη που έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους για το 2017 ή γράφτηκαν μέλη το 2017 και το 2018.
Η εγγραφή νέων μελών και η ανανέωση της συνδρομής μπορεί να γίνει και στον χώρο του ΕΚΘ την ώρα της ψηφοφορίας. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος της εγγραφής είναι 15 ευρώ και της ανανέωσης είναι 10 ευρώ.
Όποιος συνάδερφος επιθυμεί να εγγραφεί στον σύλλογο θα πρέπει να έχει μαζί του κάποιο αποδεικτικό στοιχείο (π.χ. βεβαίωση προϋπηρεσίας, σύμβαση) ότι έχει δουλέψει κάποια χρονιά σε ΣΔΕ.
Θα πρέπει να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή κάποιο άλλο αποδεικτικό έγγραφο.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο βάζετε μέχρι και 7 σταυρούς, για την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι και 3 σταυρούς και για τον εκπρόσωπο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης βάζετε 1 σταυρό.

Να σημειώσουμε ότι τα μέλη μας είχαν την δυνατότητα από τις 5 Σεπτεμβρίου να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο.

Καλείστε όλοι όσοι βρίσκεστε στον νομό Θεσσαλονίκης και στους κοντινούς νομούς να έρθετε να ψηφίσετε και να φέρετε μαζί σας, αν είναι δυνατόν, και κάποιον συνάδερφο για να γίνει μέλος.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso