Μισθολόγιο 2016 – Νέα εφαρμογή κατάταξης εκπαιδευτικών από τον Ν. Δημάση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/01/2016 - 18:10 | Author: Newsroom Ipaidia
Η εφαρμογή αφορά μόνο εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ , Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από κάποια σχολική μονάδα, είτε -μεμονωμένα, από ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό.

Κάνει την κατάταξη σε μισθολογικό κλιμάκιο και δίνει τον βασικό μισθό σε βάθος έως και 7-8 έτη, δηλαδή μέχρι την «ομαλοποίηση» της μισθολογικής εξέλιξης.
Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε σε ψηφιακή μορφή αρχείου pdf, μια έκθεση που αφορά τη εν λόγω κατάταξή σας.

Κατέβασμα και εγκατάσταση εφαρμογής για όσους έχουν office 2007 ή νεώτερο
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε στο link «Κατάταξη στο νέο μισθολόγιο«. Το Κατέβασμα αφορά το αρχείο misthologio.zip. Όταν ανοίξετε το θα δείτε το εκτελέσιμο αρχείο misthos_2016.exe

Εφόσον εμφανίσετε το misthos_2016.exe στην επιφάνεια του υπολογιστή σας, με διπλό κλικ θα ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής. Αρχικά θα ανοίξει ένα παράθυρο το οποίο σας πληροφορεί ότι πρέπει να πατήσετε «Αποσυμπίεση» και επί πλέον σας πληροφορεί για δημιουργία συντόμευσης. Μόλις πατηθεί το κουμπί «Αποσυμπίεση» …όλα έχουν τελειώσει! Ανοίξτε την εφαρμογή από την συντόμευση “ΚΑΤΑΤΑΞΗ 2016′.

Κατέβασμα και εγκατάσταση εφαρμογής για όσους έχουν office πιο παλιό από office 2007
Εσείς πρέπει να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε ένα άκακο λογισμικό της Microsoft και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Δείτε σχετικά στο link Access Runtime. Στη συνέχεια κατεβάστε την εφαρμογή από link «Κατάταξη στο νέο μισθολόγιο«. Το Κατέβασμα αφορά το αρχείο misthologio_ΙΙ.zip. Όταν το ανοίξετε θα δείτε το εκτελέσιμο αρχείο misthos_ΙΙ_2016.exe

Εφόσον εμφανίσετε το misthos_ΙΙ_2016.exe στην επιφάνεια του υπολογιστή σας, με διπλό κλικ θα ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής. Αρχικά θα ανοίξει ένα παράθυρο το οποίο σας πληροφορεί ότι πρέπει να πατήσετε «Αποσυμπίεση» και επί πλέον σας πληροφορεί για δημιουργία συντόμευσης. Μόλις πατηθεί το κουμπί «Αποσυμπίεση» …όλα έχουν τελειώσει! Ανοίξτε την εφαρμογή από την συντόμευση “ΚΑΤΑΤΑΞΗ 2016′.

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής
Διαβάστε τις λιγοστές οδηγίες χρήσης της εφαρμογής και καλή συνέχεια.

Αντίδραση antivirus… Είναι πιθανόν το antivirus που έχετε, να σας ζητήσει άδεια εγκατάστασης της εφαρμογής. Απλά! Δώστε την.

Ως …επίλογος
Αν κάποιος συνάδελφος θέλει να δει το νομοθέτημα που αφορά τις μισθολογικές ρυθμίσεις προτείνω :

Αρχικά να διαβάσει μια περίληψη του νόμου 435415 που έγραψα και πάνω στην οποία στηρίχθηκα για να φτιάξω το λογισμικό της εφαρμογής.

Αν πάλι θελήσει πρόσθετη πληροφόρηση, μπορεί να διαβάσει το νομοθέτημα όπως παρουσιάστηκε στο ΦΕΚ 176/16-12-2015 και επιπλέον να δει τις -48 σελίδων- οδηγίες εφαρμογής των άρθρων ΕΔΩ.

Loading...


  • europalso

    ideascentral