Κάλεσμα προς τα ΔΣ των επιστημονικών ενώσεων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20, ΠΕ32, ΠΕ18.41 για συμπαράσταση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/05/2018 - 20:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ: ΓΑΛΛΙΚΗΣ(ΠΕ05), ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ(ΠΕ07), ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(ΠΕ19-20), ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ(ΠΕ08), ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕ32) ΚΑΙ ΠΕ18.41 ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Ν. 4172/2013

Όπως είχαμε προαναγγείλει, τώρα έφτασε η στιγμή να απευθύνουμε κάλεσμα προς τα διοικητικά συμβούλια των επιστημονικών ενώσεων, που ανήκουν οι μεταταγμένοι συνάδελφοι των μη κοινών ειδικοτήτων, να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

            Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μας λοιπόν, απευθύνουμε ταυτόχρονα σε όλα τα διοικητικά συμβούλια των παραπάνω επιστημονικών ενώσεων κάλεσμα να εκδώσουν ψηφίσματα συμπαράστασης για τα δίκαια αιτήματά μας, θυμίζοντάς τους την επί τόσα χρόνια συμπόρευσή μας στους αγώνες για την προάσπιση των δίκαιων υπηρεσιακών μας συμφερόντων.

            Σας καλούμε λοιπόν τώρα, που πλέον το θέμα των οργανικών θέσεων έχει ρυθμιστεί για τα μεταταγμένα μέλη των ενώσεων σας, να συνεχίσετε να επιδεικνύετε την αλληλεγγύη που όλοι μαζί ενωμένοι επιδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αδιαμφισβήτητα έχει βοηθήσει να επιλυθεί το πρόβλημα των οργανικών θέσεων για τα μέλη σας.

            Σίγουρα κάποια ενέργειά σας, όπως ένα ψήφισμα συμπαράστασης και για τους συναδέλφους σας των κοινών ειδικοτήτων (ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ16), ένα αίτημά σας προς το Υπουργείο για επίλυση και του δικού μας προβλήματος ή άλλη ενέργειά σας που κρίνετε εσείς κατάλληλη, θα βοηθούσε σε κρίσιμο βαθμό την υπόθεσή μας.

            Αναμένουμε τις ενέργειές σας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα βρούμε ανταπόκριση. Μην ξεχνάτε ότι μας ένωσε η κοινή μοίρα των υποχρεωτικών μετατάξεων του Ν.4172/2013.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: