Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Γενική συνέλευση και εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2019 - 20:40 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ, ΤΡΙΤΗ 17/12 ΣΤΟ 1ο Γ/Σ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Η Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό δράσης της ΕΛΜΕ και τον οικονομικό απολογισμό της ΕΛΜΕ θα γίνει από τις 9.30 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. Εκλογές για Δ.Σ. από τις 2.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Στη Γ.Σ. και στις εκλογές καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι (μόνιμοι, αναπληρωτές, και ωρομίσθιοι, αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπασμένοι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αποσπασμένοι στα γραφεία).

Οι σύλλογοι να μαζέψουν τις συνδρομές κατά σχολείο και να δοθούν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ την Παρασκευή 13/12 από τη 1.30 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Οι συνάδελφοι μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και την ημέρα των εκλογών.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσω των μισθολογικών καταστάσεων, να αποστείλουν e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ [email protected]

Καλούνται οι συνάδελφοι να βοηθήσουν στην διεξαγωγή των εκλογών, δηλώνοντας συμμετοχή για εφορευτική επιτροπή (θα χρειαστούν για 4 κάλπες 24 μέλη, τα οποία θα μοιραστούν το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών).

Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι που πληρώνουν συνδρομή μέσω μισθολογικών καταστάσεων πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε τη μισθολογική κατάσταση για να επιβεβαιώσουν ότι πληρώνουν τη συνδρομή τους στην ΕΛΜΕ της οργανικής τους θέσης και μπορούν να ψηφίσουν.

Η συνδρομή των μονίμων είναι 15 Ευρώ και των αναπληρωτών 5 ευρώ. Οι αναπληρωτές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και να είναι υποψήφιοι.

Την ημέρα των εκλογών θα δοθούν από τις εφορευτικές επιτροπές οι κάρτες για τα θέατρα και τους κινηματογράφους.

Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, κινήσεων και συναδέλφων μπορούν να κατατίθενται μέχρι και την Τρίτη 10/12/2019 σε ηλεκτρονική μορφή στο mail της ΕΛΜΕ.  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso