Κοινωνικός Τουρισμός, Κοινωφελής εργασία 2020 αποτελέσματα, θέσεις εργασίας ΟΑΕΔ, Παιδικοί σταθμοί

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/07/2020 - 18:07 | Author: Newsroom Ipaidia

Οι αιτήσεις για τις συνολικά 18.000 νέες θέσεις εργασίας  σε προγράμματα ΟΑΕΔ ξεκίνησαν.  Πρόκειται για  θέσεις εργασίας και αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.

Οι οριστικοί πίνακες για τος πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ αναμένεται να βγουν μέχρι τις 15 Αυγούστου.  Στην θα υπάρξουν  36.500 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων ο καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελουμένων που θα απασχολήσει ο επιβλέπων φορέας και τις ασφαλιστικές εισφορές (φορέα – ωφελουμένου), οι οποίες θα είναι σύμφωνες με την ειδικότητά τους.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία - Αποτελέσματα: Πότε αναρτώνται οι πίνακες

Οι προσωρινοί πίνακες με τους ωφελούμενους από το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ αναμένεται να αναρτηθούν  καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων των ωφελούμενων. Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και θέλουν να κάνουν ένσταση.
Οι καθαρές αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται ίσες με το 1/25 του καθαρού ποσού του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού ημερησίως και όχι ανώτερες από το καθαρό ποσό του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού μηνιαίως.

Βάσεις 2020: Πίνακες με εκτιμήσεις για τις σχολές σε όλα τα πεδία

Τελευταία νέα για το πρόγραμμα

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: