Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη με την κατηγορούμενη να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της

Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα προκάλεσαν χιλιάδες σχόλια στα social media με τους χρήστες να στέκονται στο πλευρό της Ιωάννας και αρκετούς να καταδικάζουν την επίθεση της κατηγορουμένης.

Ο δικηγόρος της λέει στο Πρώτο θέμα,  «από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι η δράστις ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή κι όχι απλά να την βλάψει. Με αυτές τις δύο φωτογραφίες η Ιωάννα απαντά στο ερώτημα όλων για το αν ήθελε η δράστις να την σκοτώσει ή όχι. Είναι σκληρές εικόνες από τα πρώτα και επίπονα χειρουργεία της Ιωάννας και όπως φαίνεται, τώρα είναι πλήρως συνειδητοποιημένη με αυτό που της έχει συμβεί, ώστε είναι σε θέση να το μοιράζεται με τον κόσμο», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Το κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση λακωνικό. Άλλωστε η φωτογραφία του προσώπου της και μια ακόμη που φαίνεται το χέρι της σημαδεμένο, στο χειρουργικό τραπέζι, τα λένε όλα. Η Ιωάννα με ανάρτησή της στα social media αναφέρει:

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Η τελευταία ημερομηνία που αναφέρει είναι η ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2021 όπου θα ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεσή της και για πρώτη φορά η Ιωάννα αναμένεται να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι και της κατέστρεψε τη ζωή.

Η Ιωάννα, όπως έχει γίνει γνωστό, το πρώτο διάστημα μετά την επίθεση και ενώ τα χειρουργεία στα οποία υποβαλλόταν ήταν διαδοχικά,δεν είχε το κουράγιο να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέπτη. Το κορίτσι, πλέον, δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και να παλέψει για να πάρει πίσω τη ζωή του.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ