ΟΑΕΔ -Κοινωφελής εργασία: Παράταση του προγράμματος ζητούν εργαζόμενοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔06/05/2019 - 17:55 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| H παράταση-ανανέωση του προγράμματος του για τον Δήμο Ηρακλείου, το οποίο λήγει τον επόμενο μήνα τέθηκε στο επίκεντρο, συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Κίνησης Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ηρακλείου με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της πρόσκλησης 8/2018 του αλλά και η δυνατότητα παράτασης-ανανέωσης, ώστε να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία χωρίς χρονικό κενό. Οι εργαζόμενοι του προγράμματος επεσήμαναν ότι στην περίπτωση της μη παράτασης-ανανέωσης ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν κενά στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου και μάλιστα σε περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης, αλλά και οι χρονικές δυσκολίες κάλυψης των θέσεων ακόμη και με την προκήρυξη νέου προγράμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, ο κ. Ηγουμενίδης ανέφερε στους εργαζόμενους ότι έχει ήδη μεταφέρει όλες τις επιμέρους επισημάνσεις της Κίνησης των Εργαζομένων στο αρμόδιο υπουργείο, ενώ για το ζήτημα ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υφυπουργό Εργασίας Κώστα Μπάρκα.

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 8.933 θέσεις

ΟΑΕΔ: Πάνω από 100.000 θέσεις εργασίας – Τα ανοιχτά προγράμματα

ΟΑΕΔ: Τα 15 δικαιώματα – παροχές των κατόχων κάρτας ανεργίας

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso