Μειώνονται τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ; – Τί λέει η Φωτίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/05/2017 - 17:18 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2017 - 17:29

: Τι είπε για τα οικογενειακά επιδόματα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ.   – "Τα τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα που χορηγεί ο δεν θα μειωθούν" ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Φωτίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

Η κυβέρνηση σκοπεύει να ομογενοποιήσει τα , σύμφωνα με την κυρία Φωτίου , δίνοντας επιπλέον 260 εκατ. ευρώ, ενώ για τις οικογένειες με πάνω από δύο παιδιά είπε πως “κανείς δε θα θιγεί, αντιθέτως θα αυξηθεί το επίδομα για το πρώτο και δεύτερο παιδί ”. Αναφέρθηκε και στην διασύνδεση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης () με υπηρεσίες και μέτρα, όπως η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), επικεντρώνει την προνοιακή του πολιτική το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κάθε δικαιούχος του επιδόματος μπορεί να εισέρχεται στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα και με ένα «κλικ» να διασυνδέεται με το ΤΕΒΑ, δήλωσε η αρμόδια αν. Υπουργός.
«Το αυτό καθεαυτό θεωρούμε ότι είναι αρκετά χαμηλό, τουλάχιστον εάν κάποιος είναι μόνος, δεν έχει οικογένεια. Γι’ αυτό ακριβώς η προσοχή μας στρέφεται στη διασύνδεσή του με τον δεύτερο πυλώνα, τις υπηρεσίες», είπε.
  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: