Γεννηματά: Με όρους παράδοσης ηττημένου η συμφωνία στο Eurogroup

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/04/2017 - 17:44 | Author: Newsroom Ipaidia

Με όρους παράδοσης ηττημένου μετά από επτά μήνες τυχοδιωκτισμών αποδέχτηκε η κυβέρνηση τη συμφωνία με τους δανειστές δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας πως ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμφωνηθεί για ΔΕΗ και εργασιακά.

Η δήλωση της κας Γεννηματά:
Μετά από 7 μήνες τυχοδιωκτισμών, η Κυβέρνηση συμφώνησε για προνομοθέτηση νέων μέτρων ύψους 3,6 δις ευρώ με όρους παράδοσης ηττημένου.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδέχθηκε την νέα περικοπή των συντάξεων και την καταβαράθρωση του αφορολόγητου, χωρίς να πάρει τίποτε για το Δημόσιο χρέος, αρκούμενη σε υποσχέσεις για δήθεν «αντίμετρα», αν και εφόσον υπερβούμε τους δυσβάσταχτους στόχους για 3,5% πλεονάσματα του ΑΕΠ. Η αβεβαιότητα παραμένει. Ακόμη και μετά τις υποχωρήσεις δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το τι έχει συμφωνηθεί για την ΔΕΗ και τα Εργασιακά. Γιατί τα όσα είπε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος για τις Συλλογικές συμβάσεις, προβλέπονται ήδη από τον Νόμο 4024 του 2011.
Αν μετά από αυτά ο κ. Τσίπρας αναρωτιέται ακόμη το ποιοι παίζουν τις «κουμπάρες» εις βάρος της χώρας, δεν έχει παρά να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη.
Η συνέχιση της παραμονής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει.

Loading...
  • europalso   ideascentral