ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ζητά προτάσεις για εργαλεία αξιολόγησης για κάθε ειδικότητα ΕΕΠ στα ΚΕΣΥ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/04/2019 - 11:39 | Author: Newsroom Ipaidia

Κατά τη συνάντηση του προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κου Παπαευθυμίου και των αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.  Βούγια Β. και Μπουλμέτη Γ.  με τον Δ/ντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κο Κασσιανό, τέθηκε από την πλευρά του  η αναγκαιότητα της  κατάθεσης από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. άμεσης πρότασης που θα αφορά τα εργαλεία αξιολόγησης που είναι απαραίτητα για την κάθε ειδικότητα του Ε.Ε.Π. που παρέχει υπηρεσίες στα Κ.Ε.Σ.Υ. (πλην των Ψυχολόγων που έχουν ήδη προσδιοριστεί).

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Τα εργαλεία που θα προταθούν θα πρέπει να τα συνοδεύει και αιτιολογημένη έκθεση που θα υποστηρίζει βασικά στοιχεία όπως την εγκυρότητά τους, την ευκολία απόκτησής τους καθώς και τη χρησιμότητά τους.

Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να ενταχθούν στο ίδιο έργο με τα ψυχομετρικά εργαλεία των Ψυχολόγων.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκειμένου να ανταποκριθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά, ζητά από τα Δ.Σ. των Περιφερειακών Συλλόγων, μέσα από ταχεία διαδικασία συνεργασίας με εκπροσώπους από κάθε ειδικότητα, να μας αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου τις προτάσεις τους στο e–mail της Ομοσπονδίας [email protected]

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στη συνέχεια θα πρέπει να τις επεξεργαστεί και να τις αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου. Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των Περιφερειακών Συλλόγων.

Loading...


  • europalso   ideascentral