: Μαθητής δέχθηκε λεκτικές απειλές, χειρονομίες και bullying, στο 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Αχαρνών, Στέλιος Βυθούλκας μίλησε στο Newsbomb και μετέφερε όσα του μεταφέρθηκαν για το περιστατικό που έγινε σε σχολείο της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως είπε ο Στέλιος Βυθούλκας, την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει η Αστυνομία.

«Ενημερώθηκα από άρθρα που διάβασα στο διαδίκτυο, στη συνέχεια μίλησα με τους γονείς και μου είπαν ότι δεν υπήρξε ασέλγεια όπως αρχικά αναφέρθηκε. Υπήρξε απρεπής συμπεριφορά, χειρονομίες και ενδοσχολική βία. Μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό γονείς οι οποίοι ήταν παρόντες την Δευτέρα, δεν αναφέρθηκε κανείς σε ασέλγεια. Τέτοιες πράξεις είναι κατακριτέες, ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Βυθούλκας.

«Το περιστατικό έχει αναλάβει η αστυνομία. Δεν πρόκειται για περίπτωση bullying που είναι επαναλαμβανόμενη, έγινε ένας τσακωμός μία ημέρα. Πρόκειται για παιδιά γυμνασίου τα οποία τσακώθηκαν λίγο πιο έντονα. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια περιστατικά στο σχολείο μας, είναι κατακριτέο. Τα παιδιά δεν έκαναν κατάληψη για το συγκεκριμένο περιστατικό», πρόσθεσε

«Έκαναν κατάληψη διότι μπήκαν στο σχολείο οι γονείς του παιδιού που του φέρθηκαν άσχημα και κυνήγησαν τους μαθητές που είχαν μπλεχτεί στον καβγά που έγινε την Παρασκευή. Τα παιδιά θεώρησαν ότι απειλούνται από αυτούς τους γονείς. Εμείς δεν μπορούμε να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας», συμπλήρωσε.

«Διεκδικούμε να μπουν ψυχολόγοι σε όλα τα σχολεία, σε μόνιμη βάση», υπογράμμισε ο Στέλιος Βυθούλκας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το παιδί μίλησε στους καθηγητές του, οι οποίοι ενημέρωσαν τους γονείς τους και πήγαν στο σχολείο, προχθές Δευτέρα.

Πηγαίνοντας στο σχολείο οι γονείς του θύματος ενδοσχολικής βίας, επιτέθηκαν στα παιδιά που είχαν επιτεθεί στο παιδί τους, ενώ υπέβαλλαν και μήνυση.