Γαβρόγλου: Έχουν κακή ποιότητα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια – Τους νοιάζει μόνο το κέρδος

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/02/2019 - 12:26 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Όλα όσα ανέφερε ο Κ. Γαβρόγλου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια – Ο υπουργός Παιδείας εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων για τα οποία πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εκπαίδευσης – Θεωρεί δε ότι η Ευρώπη δεν έχει παράδοση σε καλά ιδιωτικά!

Επίθεση στα ιδιωτικά πανεπιστήμια εξαπέλυσε ο Κώστας Γαβρογλου στη Βουλή υποστηρίζοντας πως τους ενδιαφέρουν τα κέρδη και όχι η ποιότητα της εκπαίδευσης.

Ο Υπουργός Παιδείας απευθυνόμενος στην ΝΔ ανέφερε «θέλετε αυτά που θα σας απαντήσω να τα αναρτήσετε στο facebook για να τα δουν οι πολίτες; Κύριε Δημοσχάκη έχετε εμπλακεί κι εσείς στην απίστευτη ιδεολογική διάσταση για ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Είναι κερδοσκοπικά ιδρύματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, απλώς δεν μοιράζουν τα κέρδη. Μην κρυβόμαστε άρα πίσω από το δάχτυλό μας».

«Να δούμε και πού υπάρχουν στην Ευρώπη… είναι πολύ κακή η ποιότητα των ιδιωτικών πανεπιστημίων – δεν είναι παράδοση της Ευρώπης είναι βασικά της Αμερικής και τα ελληνικά μπορούν να διαχειριστούν και χρήματα από κοινωφελή ιδρύματα» πρόσθεσε.

Καταψηφίστηκε η πρόταση της ΝΔ για το άρθρο 16 για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: