Έντονο και φέτος το στεγαστικό πρόβλημα των αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/09/2019 - 21:18 | Author: Newsroom Ipaidia

Αναπληρωτές: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» Έντονο και φέτος το στεγαστικό πρόβλημα των συναδέλφων

Αρχές Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε πρώτη φάση των προσλήψεων αναπληρωτών από το Υπουργείο Παιδείας. Εκείνο που παρατηρείται και φέτος είναι ότι το έντονο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους νέους συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται

Προσλήψεις αναπληρωτών 2019: Πότε αναμένεται η Β φάση – Ημερομηνία

Πολλοί από αυτούς τους συναδέλφους μας, που θα εργαστούν στη Β΄ Αθήνας, έχουν έρθει από την επαρχία και είτε διαμένουν σε ξενοδοχεία ή σε δωμάτια μέσω Airbnb, πληρώνοντας δυσβάστακτα ποσά, είτε φιλοξενούνται προσωρινά σε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα, ψάχνοντας απεγνωσμένα για στέγη χωρίς αποτέλεσμα.
Έχουμε καταγγείλει ως απαράδεκτη και προσβλητική, για το σύνολο του κλάδου των εκπαιδευτικών, την κατάσταση που έχει προκύψει. Η ταλαιπωρία τους, με το μεγάλο κόστος που πρέπει να καλύψουν για τη μετακίνηση, το ενοίκιο (….αν βρουν στέγη) και τη διατροφή τους, με προσωπικά έξοδα ή με έξοδα της οικογενείας τους, μέχρι να πληρωθούν από την υπηρεσία τους, έχει φτάσει στο απροχώρητο!!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Καλούμε και φέτος τις δημοτικές αρχές, τους φορείς, τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους γονείς, κάθε συμπολίτη μας, τα τοπικά ΜΜΕ να βοηθήσουν τους νέους εκπαιδευτικούς στην εύρεση κατοικίας.
ΔΕΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
Κατιμερτζόγλου Κώστας
6906059765

Λιάκου Ντιάνα
6944797461

Καρανίκος Θωμάς
6977019790

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

   

  • ideascentral

   europalso